Shtepia Botuese Erik
Abetare per parashkollor

abetare_per_parashkollorTIRANE - Shtepia Botuese ERIK sjell librin e saj më të ri “Abetarja për parashkollorët”, i cili u vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve të vegjël (4-6 vjeç) për të mësuar si të shkruajnë gërmat, t’i njohin ato dhe të zbaviten nëpërmjet ngjyrosjes së figurave të vendosura në tekst.

Është një parapërgatitje e shkëlqyer e fëmijës për klasën e parë. Ky libër është hapi i parë drejt të shkruarit, të mësuarit të shkronjave dhe përvetësimit të tyre. Një hap drejt rrugës së bukur të dijes.


Titulli: Abetarja për parashkollorë
Gjinia: tekst parashkollor
Autori: Prof. Dr. Milika Dhamo, Dëshira Shehu
ISBN: 978-9928-130-02-0
Çmimi: 200 lekë
Viti i botimit: 2011
Shtepia Botuese: ERIK
Designer: Blerina (Balla) Dauti

 
Pyetësor
Si ju duket websiti?
 
Copyright © 2015 Shtepia Botuese Erik.
Designed by AGSTUDIO